30 iunie 2011

349 pachete de tigari descoperite asupra unei satmarence


O satmareanca este cercetata pentru contrabanda dupa ce politistii de frontiera au descoperit asupra ei 6.980 tigarete de provenienta ucraineana.
In cursul zilei de miercuri, 30 iunie a.c., politistii de frontiera din cadrul Biroului C.I.T. si al Detasamentului Sprijin Operativ, impreuna cu cei de la S.P.F. Petea, au desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile din tutun. In jurul orei 13.30, lucratorii nostri au identificat pe o strada din municipiul Satu Mare, in dreptul unui chiosc, o persoana care tocmai scotea dintr-un garaj un colet voluminos ambalat in folie de culoare neagra.
Persoana a fost leigitimata, s-a stabilit ca este vorba despre Monica M., in varsta de 44 ani, din Satu Mare, iar in coletul respectiv avea mai multe pachete cu tigari. Femeia a fost condusa la sediul I.J.P.F. Satu Mare cu marfa pe care o avea asupra sa. In urma inventarierii coletului s-a constatat ca sunt 349 pachete de tigari, din care 326 pachete marca Jin Ling provenite din magazine de tip duty free si 23 pachete marca Viceroy cu timbru fiscal ucrainean, toate in valoare de 1.483 lei. Pentru aceste tigari satmareanca nu a putut prezenta niciun document de provenienta ori din care sa rezulte ca a achitat taxele, impozitele si accizele datorate bugetului de stat.
Monica M. este cercetata pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii de catre politistii de frontiera satmareni.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana