19 august 2011

Autoturism blindat cu tigari


Politistii de frontiera maramureseni au descoperit ascunse intr-un autoturism 4.080 pachete cu tigari provenite din contrabanda in valoare de aproximativ 35.000 lei.
In urma actiunii doi barbati de pe raza judetului Maramures s-au ales cu dosare penale.
In dupa-amiaza zilei de 18 august a.c., politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmatiei au efectuat semnalul regulamentar pentru a opri la control, pe raza localitatii Craciunesti, un autoturism marca Renault Laguna.
In acel moment conducatorul auto a marit viteza, indreptandu-se in mare graba spre localitatea Sighetu Marmatiei.
Dupa o urmarire de aproximativ 2 km. lucratorii nostri au reusit blocarea masinii si imobilizarea conducatorului auto. Acesta a fost identificat in persoana numitului Andrei C. in varsta de 23 ani, domiciliat in localitatea Craciunesti.
La scurt timp, in imediata apropiere a mai fost identificat un autoturism condus de catre Stefan C., de 22 ani, domiciliat in localitatea Berbesti, care avea rolul de antemergator in asigurarea transportului ilegal de tigari.
La controlul efectuat asupra masinilor, pe bancheta din spate si in portbagajul autoturismului condus de Andrei C. au fost descoperite 8 baxuri ce contineau 4.080 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de aproximativ 35.000 lei.
Lucratorii nostri le-au intocmit barbatilor dosar penal pentru savarsirea infractiunii de complicitate la contrabanda.
Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana