13 august 2011

Patru persoane depistate in tentativa de trecere ilegala la zona verde

Politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Bors au retinut patru barbati care incercau sa iasa ilegal din tara.
Barbatii au fost depistati ieri, in jurul orei 18.00, de catre o patrula la aproximativ 400 de metri fata de lina de frontiera. Acestia nu aveau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba romana.Din acest motiv au fost condusi la sediul sectorului unde, cu ocazia cercetarilor s-a stabilit faptul ca sunt cetaţeni moldoveni cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani. Barbaţii au venit cu diferite mijloace de transport  pana la Oradea si de aici s-au deplasat cu un taximetru spre localitatea Bors si ulterior spre frontiera, unde au fost depistati de catre o patrula a Politiei de Frontiera. Barbatii in cauza au declarat ca intentionau sa ajunga prin aceasta modalitate in R. Ungara si de aici mai departe, pentru a-si gasi un loc de munca.
Fata de cei patru barbati a fost inceputa urmarirea penala pentru savirsirea infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana