23 septembrie 2011

600 pachete tigari fara documente de provenienta confiscate

Politistii de frontiera giurgiuveni au descoperit ascunse si nedeclarate 600 pachete tigari pe care un cetatean turc intentiona sa le introduca in tara, in vederea comercializarii pe piata neagra.

Azi dimineata, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare in tara, s-a desfasurat o actiune specifica privind prevenirea si combaterea traficului de tigari si produse accizabile asupra unui autocar Mercedes cu cetateni romani care circula pe ruta Turcia - Romania.

In urma controlului efectuat asupra persoanelor si a mijlocului de transport, s-a descoperit in cala de bagaje ascunse si nedeclarate cantitatea de 600 pachete tigari marca PALL MALL. Cu ocazia cercetarilor efectuate a rezultat ca bunurile apartin cetateanului turc MURAT E., in varsta de 23 ani. Persoana in cauza declara ca bunurile au fost cumparate din Turcia pentru a fi comercializate in Bucuresti.

Intreaga cantitate de tigari in valoare de aproximativ 6.000 lei a fost retinuta in vederea continuarii cercetarilor iar persoana in cauza este cercetata penal pentru contrabanda si detinere in afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana