20 septembrie 2011

Algerieni depistati la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga au depistat patru algerieni care au trecut ilegal frontiera din Serbia in României.

In data de 19.09.2011, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga, aflati in misiune de supraveghere a frontierei, au observat pe teritoriul tarii noastre, in apropierea liniei de frontiera, patru persoane care nu isi justificau prezenta in zona.

Lucratorii nostri au procedat la legitimarea celor patru barbati si pentru ca nu posedau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba româna, au fost condusi la sediul Sectorului Politiei de Frontiera in vederea clarificarii situatiei. Cu aceasta ocazie s-a stabilit ca este vorba despre patru cetateni algerieni cu vârste cuprinse intre 28 si 31 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia in România.

Persoanele in cauza au declarat ca s-au deplasat cu trenul pâna in apropierea frontierei sârbe de unde si-au continuat calatoria pe jos pâna in momentul retinerii.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penale sub aspectul savârsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana