14 septembrie 2011

BMW cu numere de inmatriculare expirate oprit la granita

In urma unei actiuni desfasurate de politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani, un cetatean moldovean s-a ales cu dosar penal pentru punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat, dupa ce a fost depistat conducand un autoturism care avea numerele de inmatriculare expirate.

In data de 13.09.2011, in jurul orelor 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut s-a prezentat pentru a iesi din Romania cetateanul moldovean Veaceslav T., in varsta de 42 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW.

La controlul documentelor s-a constatat ca numerele de inmatriculare ale autoturismului sunt expirate. Barbatul a declarat ca stia ca numerele erau expirate, insa a ales totusi sa circule cu autoturismul, intentionand sa ajunga acasa, in R. Moldova.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele acestuia lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unor autovehicule neinmatriculate sau neinregistrate, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani. Politistii de frontiera au retinut placutele cu numarul de inmatriculare, autoturismul urmand a fi scos din Romania pe platforma.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana