16 septembrie 2011

Calatoria spre Franta s-a terminat la Raducaneni

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni pe timpul executarii unei misiuni specifice au retinut o persoana care a intrat ilegal in Romania.

In data de 15 septembrie a.c., in jurul orelor 20.20, in timpul executarii unei misiuni specifice o patrula de politisti de frontiera au depistat, pe directia localitatii de frontiera Grozesti, un barbat care nu-si justifica prezenta in zona.

Din verificarile efectuate si din declaratiile barbatului, politistii de frontiera au stabilit ca acesta este cetateanul din Republica Moldova: M Gheorghi, in varsta de 29 ani, a traversat inot raul Prut, in scopul ajungerii in municipiul Iasi, in vederea gasirii unui loc de munca, urmand ca ulterior sa plece in Franta.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala barbatului sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat.

Evenimentul de frontiera a fost cercetat de politistii de frontiera ieseni in comun cu autoritatile de frontiera ale Republicii Moldova.

Dupa definitivarea cercetarilor cel in cauza va fi predat autoritatilor de granita ale statului vecin.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana