22 septembrie 2011

Doua utilaje suspecte a fi furate au fost descoperite de politistii de frontiera maramureseni

Politistii de frontiera maramureseni impreuna cu lucratori ai Garzii Financiare-Arad, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.-Structura Centrala, au depistat si indisponibilizat doua utilaje, in valoare de aproximativ 80.000 de euro, suspecte a fi furate din strainatate.

In baza unor date si informatii detinute, la nivelul I.J.P.F. Maramure, a fost organizata, in cooperare cu Garda Financiara - Sectia Judeteana Arad, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Structura Centrala, o actiune in vederea depistarii unor utilaje suspecte a fi furate din strainatate.

Astfel, in data de 21 septembrie a.c., echipa mixta a identificat pe raza judetului Arad, la sediul unei firme, doua tractoare despre care politistii de frontiera maramureseni detin date si informatii ca sunt furate.

Din primele verificari, s-a constatat ca seriile de sasiu ale acestora sunt falsificate si exista suspiciunea ca sunt furate din Italia.

Administratorul firmei a declarat ca a cumparat tractoarele din Italia in cursul anului 2009.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale si complicitate la furt.

Tractoarele, in valoare de peste 80.000 euro au fost indisponibilizate pana la finalizarea cercetarilor.

Cercetarile sunt continuate de catre procurorul D.I.I.C.O.T.-Structura Centrala si lucratori din cadrul I.J.P.F. Maramures delegati, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana