14 septembrie 2011

Incaltaminte in valoare de peste 120.000 lei, fara documente, depistate la frontiera cu Ungaria

Ieri, in jurul orei 12.00, politistii de frontiera timiseni au retinut in vederea confiscarii diferite articole de imbracaminte sport, fara documente de provenienta, ce urmau sa ajunga in tara.

La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru intrarea in tara, conducand autoturismul marca Fiat, cetateanul roman Florian D., in varsta de 28 ani, insotit de alti doi conationali.

Cu ocazia efectuarii controlului asupra interiorului autovehiculului, politistii de frontiera au descoperit o cantitate mare de articole sport - 100 perechi incaltaminte sport, 98 costume sport, 140 pantaloni sport, 302 tricouri si altele, bunuri in valoare de 123.264 lei.

Soferul a declarat ca bunurile apartin unuia dintre insotitorii lui si ca el nu stia ca cel in cauza nu are documente pe bunurile transportate.

Deoarece cetateanul roman nu a putut prezenta documente de provenienta pentru bunurile gasite, conform L.12/1990 - republicata si actualizata, acestea au fost ridicate in vederea confiscarii, iar acesta a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.000 lei.



Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana