14 septembrie 2011

Minor ascuns intre scaune intr-un autoturism

Politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, au depistat un cetaten roman minor, care intentiona sa iasa ilegal din Romania, ascuns in spatele scaunului soferului.

In data de 13.09.2011, in jurul orelor 16.00, politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac au descoperit, cu ocazia efectuarii controlului de frontiera pe sensul de iesire din tara, o persoana de sex masculin ascunsa in spatele scaunului soferului, fiind acoperit cu imbracaminte, care intentiona sa iasa ilegal din Romania.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca persoana in cauza este cetatean roman, F. L., in varsta de 14 ani si este fratele lui Florinel M, soferul autoturismului.

Fata de cele constatate, soferul a declarat ca a recurs la aceasta metoda deoarece pasaportul minorului era expirat si nu avea alt document de trecere a frontierei.

Politistii de frontiera aradeni au luat masura intreruperii calatoriei persoanelor in cauza si cercetarii cetateanului roman Florinel M. sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar cetateanului roman F.L. pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana