29 septembrie 2011

Politist de frontiera pasionat de sah

Un politist de frontiera din cadrul I.J.P.F. Vaslui a obtinut locul I la Turneul de sah organizat anul acesta la Lepsa.

In perioada 22 - 25 septembrie a.c., Directia de Sport a judetului Vrancea si Clubul de sah "Speranta" Focsani, in colaborare cu Federatia Romana de Sah au organizat in statiunea Lepsa, judetul Vrancea "Turneul de sah open", in cadrul caruia s-au intalnit si confruntat 50 dintre jucatorii cei mai experimentati din intreaga tara.

Turneul s-a desfasurat atat individual, cat si pe echipe.

Locul I la categoria superioara "ELO < 2.200" a fost castigat de un politist de frontiera, inspector de politie Ursan Cornel, angajat al Sectorului Politiei de Frontiera Husi, din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Vaslui.

Politistul de frontiera a participat la concurs in calitate de membru al clubului de sah "Realitatea Husi" unde activeaza din 2006, anul infiintarii acestuia si cu modestie marturiseste ca "an de an, jucatorii clubului Realitatea Husi au obtinut rezultate din ce in ce mai bune".

Dupa 7 partide disputate, inspector de politie Ursan Cornel s-a clasat pe locul I la categoria superioara "ELO < 2.200" si pe locul V in clasamentul general, pe echipe, jucatorii vasluieni fiind devansati de jucatori din judetele Galati, Vrancea si municipiul Bucuresti.

In perioada 10 - 14 octombrie, politistul de frontiera vasluian alaturi de echipa Clubului "Realitatea Husi" urmeaza sa participe la Concursul national de sah, pe echipe, divizia B, care se va organiza si desfasura la Slanic.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana