15 septembrie 2011

Tigari ascunse in autoturism depistate la P.T.F. Siret

Politistii de frontiera si lucratorii vamali ajutati de cainele de serviciu Spic din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, in autoturismul unui cetatean roman, 7.050 pachete de tigari ce erau ascunse in locasuri special amenajate in podeaua unui microbuz.
Tigarile, in valoare de 8.460 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.
Microbuzul marca Peugeot in valoare de 12.780 lei a fost ridicat in vederea confiscarii.

In ziua de 15.09.2011, ora 00.15, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, calatorind cu un microbuz marca Peugeot, cetateanul roman L. Gabriel Iulian, in varsta de 19 ani.

Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si cainele de serviciu Spic, antrenat pentru depistarea produselor din tutun, impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse si nedeclarate in vederea sustragerii de la controlul vamal, in locasuri special amenajate in podeaua microbuzului, 8.460 pachete de tigari de diferite marci.

Tigarile, in valoare de 8.460 lei, au fost retinute in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Totodata microbuzul marca Peugeot, in valoare de 12.780 lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana