23 septembrie 2011

Tigari ascunse in autoturisme depistate la P.T.F. Siret

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit in autoturismele a doi cetateni, 1.029 pachete de tigari ce erau ascunse in cutii de detergent, cutii cu taitei, borcane de sticla capsate, rotile autoturismului si roata de rezerva.
Tigarile in valoare de aproximativ 1.300 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali iar persoanele in cauza au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

In ziua de 22.09.2011, ora 11.45, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, calatorind cu un autoturismul marca Ford, cetateanul ucrainean G. Ortenziia, in varsta de 52 de ani.
Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse si nedeclarate in vederea sustragerii de la controlul vamal, in cutii de detergent, cutii cu taitei, borcane de sticla capsate, 189 pachete tigari de diferite marci, cu timbru ucrainean.
Tigarile in valoare de 230 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

In aceeasi zi la ora 21.40, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, calatorind cu un autoturismul marca BMW, cetateanul roman M. Valentin, in varsta de 24 de ani, din Botosani.
Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse si nedeclarate in vederea sustragerii de la controlul vamal, in rotile autoturismului si in roata de rezerva, 840 pachete de tigari, cu timbru ucrainean.
Tigarile in valoare de 1.008 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.



Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana