6 octombrie 2011

1.500 pachete de tigari confiscate la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Caras Severin au reusit prinderea in flagrant a unui cetatean roman care transporta 1.500 de pachete de tigari provenite din contrabanda.

In data de 06.10.2011, incepand cu orele 06.00, in baza unor informatii detinute de politistii de frontiera din cadrul Biroului Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere, s-a procedat la organizarea unei actiuni pe linia combaterii traficului cu tigari de contrabanda.

Astfel, in jurul orelor 06.30, pe raza localitatii Oravita a fost oprit pentru control un autoturism marca Renault Master, inmatriculat in judetul Caras-Severin, condus de O. Florentin, in varsta de 41 de ani, domiciliat in municipiul Resita, judetul Caras-Severin.

La controlul efectuat de catre politistii de frontiera asupra autoturismului, a fost descoperita cantitatea de 1.500 de pachete de tigari marca Fast, cu timbru sarbesc, in valoare de aproximativ 9.000 lei

Pe numele persoanei in cauza, s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si evaziune fiscala, intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar autoturismul implicat in eveniment a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Caras Severin pana la finalizarea cercetarilor.



Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana