18 octombrie 2011

8.000 pachete de tigari netimbrate retinute la Giurgiu


Politistii de frontiera giurgiuveni au depistat ascunse si nedeclarate 8.000 pachete tigari netimbrate, marca „LM”, in valoare de aproximativ 92.000 lei, in interiorul unui autocar turcesc.
In data de 18.10.2011 orele 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra in tara un autocar marca Mercedes, condus de YUKSEL D., in varsta de 35 ani. Autocarul era avariat in urma unui accident pe teritoriul Greciei si era tractat de un autocamion.
In baza unei informatii, s-a efectuat un control amanuntit asupra autocarului, ocazie cu care s-au descoperit ascunse si nedeclarate, in compartimentul de odihna al soferilor si in toaleta, cantitatea de 8.000 pachete tigari netimbrate marca „LM”.
Cu ocazia cercetarilor efectuate, cel in cauza a declarat ca tigarile au fost cumparate din Grecia, urmand sa le comercializeze in Bucuresti.
Intreaga cantitate de tigari, in valoare totala de aproximativ 92.000 lei, a fost retinuta in vederea continuarii cercetarilor iar barbatul este cercetat penal pentru contrabanda si detinere in afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana