12 octombrie 2011

Anvelope umflate cu tigari in loc de aer

Politistii de frontiera botosaneni au dispus anularea permisului de mic trafic al unui cetatean moldovean care a incercat sa introduca in tara, prin sustragerea de la controlul vamal, mai multe pachete de tigari. Mai mult, tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

In data de 11.10.2011, in jurul orelor 17.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut, s-a prezentat pentru a intra in tara Victor P., cetatean moldovean, in varsta de 23 ani, la volanul unui autoturism marca Citroen, inmatriculat in Republica Moldova.

La controlul de frontiera, in baza analizei de risc, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunsa in anvelopele autoturismului cantitatea de 6.400 tigarete, marca Monte Carlo, care aveau timbru de Republica Moldova.

Politistii de frontiera au luat masura anularii permisului de mic trafic pentru Victor P., iar inspectorii vamali au luat masura ridicarii, in vederea confiscarii a tigarilor, in valoare de aproximativ 1.500 lei, precum si sanctionarea contraventionala cu amenda de 5.000 lei. Autoturismul a fost indisponibilizat in Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut pana la plata amenzii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana