20 octombrie 2011

Autoturism furat din Italia depistat de politistii de frontiera suceveni

Politistii de frontiera suceveni au depistat in municipiul Radauti un autoturism marca "BMW" seria X3 ce figura ca fiind furat din Italia.
Politistii de frontiera i-au intocmit soferului acte premergatoare urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de "tainuire".
Autoturismul in valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava in vederea continuarii cercetarilor.

In ziua de 19.10.2011, politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Suceava au executat o actiune pe linia combaterii traficului international de autoturisme furate ocazie cu care au depistat pe raza mun. Radauti un autoturism marca "BMW X3", inmatriculat in Bulgaria, condus de numitul P. Mihai in varsta de 30 de ani.

La controlul efectuat de politistii de frontiera, barbatul a prezentat documentele personale de identitate si actele masinii, ocazie cu care s-a constatat, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, faptul ca autoturismul figureaza ca fiind furat din Italia.

Soferul a declarat politistilor de frontiera ca a cumparat autoturismul in urma cu o luna dintr-un targ de masini, de la o persoana necunoscuta, nestiind ca acesta este furat.

In aceste conditii, fata de numitul P. Mihai au fost intocmite acte premergatoare urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de "tainuire", acte ce urmeaza sa fie inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti, in vederea atribuirii numarului unic.

Autoturismul marca "BMV X3" in valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava in vederea continuarii cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana