4 octombrie 2011

Politistii de frontiera ieseni au intocmit lucrare penala unui cetatean roman

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit o lucrare penala unui barbat care circula cu un autocamion ale carui numere si certificat de inmatriculare erau expirate.

In ziua de 04 octombrie a.c., in jurul orelor 01.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din Romania, Ruslan Z., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 27 ani, conducand un autocamion marca Daimlerchrysler, inmatriculat in Germania.

La controlul specific, politistii de frontiera au constatat ca numerele si certificatul de inmatriculare prezentat la control erau expirate.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de punere în circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, in vederea luarii masurilor legale.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana