6 octombrie 2011

Procura notariala falsa pentru un minor

Politistii de frontiera timiseni au depistat un barbat care a incercat sa scoata ilegal din tara un minor, folosindu-se de o procura notariala falsa.

In data de 05.10.2011, in jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a iesi din tara, Andrei N., in varsta de 51 de ani, din judetul Timis, insotit de un minor. Acesta a prezentat pe langa documentele de calatorie si o procura notariala din partea parintilor, pentru baiatul care il insotea.

Cu ocazia efectuarii controlului de frontiera, s-a constatat ca documentul notarial prezentat la control nu contine elementele de identificare specifice actului original. S-a luat legatura cu Biroul Notarial emitent de unde s-a comunicat ca incheierea notariala prezentata este falsa.

Andrei N. a declarat ca procura notariala pe care a prezentat-o la iesire din tara a obtinut-o contra sumei de 300 de lei de la un barbat din Timisoara.

In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la trecere ilegala a frontierei de stat si complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana