18 octombrie 2011

Tigari folosite pentru a amortiza un autoturism

Politistii de frontiera ieseni au anulat permisul de mic trafic al unui barbat care a incercat sa introduca ilegal in Romania tigari cu timbru de acciza Republica Moldova.

La data de 17 octombrie a.c., in jurul orelor 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat la controlul specific, pe sensul de intrare in tara, Ion M., in varsta de 25 ani, cetatean al Republicii Moldova, conducand un autoturism marca Fiat Croma.

In baza unor informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit. In urma controlului echipa formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in locase special amenajate in aripile si telescoapele fata (stanga si dreapta) al autoturismului, cantitatea de 6.060 tigarete marca “Plugarul” cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale in vigoare, inspectorii vamali au dispus sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 10.000 lei, ridicarea bunurilor si retinerea autoturismului in vederea confiscarii.

Politistii de frontiera au luat masurile legale pentru anularea permisului de mic trafic de frontiera emis pe numele barbatului.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana