7 octombrie 2011

Trei maramureseni retinuti pentru contrabanda

Politistii de frontiera maramureseni au descoperit si confiscat 7.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de 60.000 lei ascunse intr-un autoturism.

Astazi, 07.10.2011, la nivelul IJPF Maramures a fost organizata o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana.

Astfel, in jurul orei 10.00, in localitatea Ocna Sugatag, politistii de frontiera maramureseni au descoperit un autoturism in care se aflau 14 colete ce contineau tigari de contrabanda.

Cele trei persoane implicate, Gheroghe T., Florin M., Sorin D., cu varste cuprinse intre 21-38 de ani, au fost retinute imediat si conduse la sediul IJPF Maramures pentru continuarea cercetarilor.

In urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 6.950 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de aproximativ 60.000 lei.

In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca tigarile provin din contrabanda iar cele trei persoane intentionau sa le comercializeze pe raza localitatii Ocna Sugatag.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana