23 octombrie 2011

Treizeci si unu de migranti depistati la frontiera cu Sebia


Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Timis au depistat, in acest sfarsit de saptamana, mai multe grupuri de migranti, formate din treizeci si una de persoane, care intentionau sa intre ilegal in Romania.
In perioada 22-23.10.2011, politistii de frontiera au continuat derularea actiunilor specifice in vederea combaterii migratiei ilegale in zona de competenta a I.J.P.F. Timis.
Astfel, lucratori din cadrul Sectoarelor P.F. Moravita, Lunga si Beba Veche au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, mai multe grupuri de persoane care se deplasau dinspre Serbia spre Romania pe jos, peste camp. Imediat s-a declansat o actiune specifica pentru retinerea si conducerea acestora la sediul sectoarelor pentru verificari.
Din primele verificari s-a stabilit ca toate cele treizeci si una de persoane depistate proveneau din Pakistan, Algeria, Maroc, Tunisia si Egipt.
Ca urmare a celor constatate fata de cei in cauza au fost luate masurile legale. De asemenea, au fost informate autoritatile de frontiera sarbe si in baza Acordului incheiat intre Romania si Serbia cei in cauza au fost predati autoritatilor din tara vecina, in vederea luarii masurilor legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana