5 octombrie 2011

A vrut sa ajunga la Iasi, dar a fost oprit la Bivolari

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au depistat si retinut o persoana care a intrat ilegal in Romania.

In data de 04 octombrie a.c., in jurul orelor 11.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari,au fost anuntai de catre un coleg aflat in afara orelor de program, ca in localiatea Bivolari a depistat un barbat care nu-si justifica prezenta in zona si care dupa accent parea a fi cetatean al Republicii Moldova.

In scurt timp la fata locului s-a deplasat o patrula din cadrul aceluiasi sector, care din verificarile efectuate si din declaratiile barbatului, a stabilit ca acesta este cetateanul din Republica Moldova: Constantin T. in varsta de 30 ani, a traversat inot raul Prut, in scopul ajungerii in municipiul Iasi, in vederea gasirii unui loc de munca.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala barbatului sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat.

Evenimentul de frontiera a fost cercetat de politistii de frontiera ieseni in comun cu autoritatile de frontiera ale Republicii Moldova.

Dupa definitivarea cercetarilor cel in cauza va fi predat autoritatilor de granita ale statului vecin.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana