30 noiembrie 2011

Circulatia pe Podul Giurgiu - Ruse intrerupta


In aceasta dimineata, autoritatile de frontiera bulgare au informat Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Giurgiu cu privire la faptul ca, in data de 30.11.2011, intre orele 12.00-14.00, traficul pe podul dintre Punctele de Trecere a Frontierei Giurgiu si Ruse, peste fluviul Dunarea, se va derula cu intreruperi de aproximativ 30 de minute, ca urmare a faptului ca reprezentanti ai asociatiilor agricultorilor din Bulgaria vor organiza manifestatii in zona.
In acest context, Politia de Frontiera Romana recomanda participantilor la trafic sa foloseasca toate punctele de control deschise traficului international la frontiera romano-bulgara.
De asemenea, pentru evitarea aglomerarilor si realizarea unui control operativ si fluent, Politia de Frontiera Romana va lua masuri de suplimentare a personalului care isi desfasoara activitatea in Punctul de trecere a frontierei si in functie de situatie, va mari numarul arterelor de control, atat pe sensul de intrare in tara, cat si pe cel de iesire. Totodata, se va colabora cu partea bulgara astfel incat sa se asigure un control operativ si civilizat.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana