21 noiembrie 2011

Sapte migranti retinuti la frontiera


Politistii de frontiera timiseni au depistat, in acest sfarsit de saptamana, sapte persoane care incercau sa intre ilegal in Romania. In toate situatiile au fost intocmite actele premergatoare savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.
Politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor Politiei de Frontiera Lunga si Cruceni au depistat, in zona de competenta, trei grupuri de migranti, formate din sapte persoane.
Persoanele depistate nu aveau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba romana. Lucratorii nostri au procedat la conducerea persoanelor in cauza la sediile Sectoarelor Politiei de Frontiera, pentru cercetari.
Cu aceasta ocazie s-a stabilit ca este vorba de sase cetateni tunisieni si un indian, cu varste cuprinse intre 25 si 33 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania.
Cei in cauza au declarat ca au recurs la aceasta metoda deoarece doreau sa ajunga in Spatiul Schengen si nu posedau vizele necesare.
Lucratorii nostri au intocmit in toate cazurile lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana