18 noiembrie 2011

Tigari in valoare de 80.000 lei ascunse in gluga de coceni


Politistii de frontiera botosaneni au descoperit la locuinta unui cetatean roman 9.000 pachete de tigari, timbrate R. Moldova, ascunse intr-o gluga de coceni din curte. Politistii de frontiera au luat masura ridicarii in vederea confiscarii a intregii cantitati de tigari, iar barbatul s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.
In data de 17 noiembrie 2011, in jurul orelor 08.40, un echipaj format din politisti de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Romanesti, aflat in exercitarea unei actiuni specifice, a observat un atelaj hipo care transporta mai multe colete voluminoase dinspre frontiera spre localitatea Bobulesti. Atelajul a intrat in curtea lui M.S., din localitate.
In baza unei autorizatii de perchezitie domiciliara, politistii de frontiera au procedat la perchezitionarea locuintei lui M.S., in varsta de 20 ani, ocazie cu care au fost descoperite, in curtea casei, sase colete cu tigari, ambalate in saci de culoare neagra, ascunse sub o gluga de coceni de porumb. In urma cercetarilor, s-a constatat ca cele sase colete cu tigari au fost trecute in cursul diminetii peste raul Prut, cu ajutorul unei franghii, apoi au fost transportate cu atelajul hipo pana la domiciliul tanarului.
In urma inventarierii coletelor, au fost gasite 9.000 de pachete de tigari, marca Plugarul, timbrate R. Moldova. Tigarile, in valoare de aproximativ 80.000 lei, au fost ridicate de catre politistii de frontiera in vederea confiscarii.
Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. Politistii de frontiera efectueaza in continuare cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si luarea masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana