27 februarie 2012

Controale la Giurgiu si Bors pentru verificarea modului in care au fost gestionate activitatile in punctele de trecere a frontierei


Din ordinul ministrului administratiei si internelor Gabriel Berca, inspectorul general al Politiei de Frontiera Romane, chestor sef de politie Ioan Buda a dispus Serviciului Control din cadrul I.G.P.F. efectuarea, in regim de urgenta, a unor controale la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Giurgiu din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu si Sectorului Politiei de Frontiera Bors, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea.
Masura a fost dispusa pentru a se verifica modalitatea de gestionare a actiunilor de verificare a transporturilor de marfuri prin P.T.F. Giurgiu si P.T.F. Bors, declansate pentru combaterea contrabandei si a evaziunii fiscale.
De asemenea, se va analiza modul in care conducerea celor doua Sectoare ale Politiei de Frontiera a coordonat resursele umane si logistice, in vederea aplicarii masurilor necesare pentru evitarea aglomerarilor si pentru fluidizarea traficului, precum si modalitatea de indeplinire a atributiilor specifice de catre toti lucratorii din cadrul Sectoarelor P.F.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana