28 februarie 2012

Infractiuni pe drumurile publice

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au constatat, in zona de competenta, mai multe nereguli la regimul circulatiei pe drumurile publice.
Astfel, in P.T.F. Negru Voda a fost identificat un cetatean roman care conducea un autoturism marca BMW, inmatriculat in R. Bulgaria, care avea certificatul de inmatriculare falsificat.
Persoanei in cauza i-au fost intocmite actele premergatoare pentru savarsirea infractiunilor de uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.
Un alt cetatean roman a fost depistat la volanul unui autoturism marca Opel, inmatriculat in R. Bulgaria, desi avea permisul de conducere suspendat.
Politistii de frontiera i-au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana al carei permis de conducere a fost retras sau anulat sau careia i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.
Pe numele altui sofer roman, politistii de frontiera au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de uz de fals, deoarece a prezentat la control o polita de asigurare de raspundere civila si talonul cu inspectia tehnica falsificate.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana