24 februarie 2012

Peste 13.500 tigarete confiscate de politistii de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, judetul Iasi, au depistat ascunse in diferite locuri intr-un autovehicul marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria, condus de un cetatean cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, cantitatea de 13.540 tigarete diferite marci.
Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator peste limita a 10.000 de tigarete si colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.
Cantitatea de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Raducaneni, in vederea continuarii cercetarilor.
La volanul unui autoturism fara a detine permis de conducere.
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au depistat in trafic, la volanul unui autoturism VW Passat inmatriculat in Franta, un cetatean roman care nu poseda permis de conducere.
Lucratorii nostri i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana