29 martie 2012

Patru microbuze cu tigari depistate in P.T.F. Siret


Politistii de frontiera si lucratorii vamali din P.T.F. Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit in patru microbuze marca Mercedes, aproximativ 5.600 de pachete de tigari de provenienta ucraineana, ce erau ascunse in peretii si capitonajul acestora.
Tigarile in valoare de peste 6.800 lei au fost retinute in vederea confiscarii iar cei patru soferi au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 8.000 lei fiecare.
In data de 28/29.03.2012, in decurs de cateva ore, in P.T.F. Siret s-au prezentat pentru a intra in tara patru microbuze marca Mercedes, conduse de cetateni ucraineni.
Existand suspiciunea ca acestea transporta tigari, au fost efectuate controale amanunțite asupra celor 4 autoturisme.
Cu aceasta ocazie in acestea au fost descoperite, ascunse in peretii laterali ai microbuzelor, precum si in bagajele personale ale soferilor, cantitatea de 5.590 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.
Persoanele in cauza au declarat ca au ascuns tigarile in vederea sustragerii de la controlul vamal, pentru a le introduce ilegal in tara in scopul comercializarii pe piata neagra.
Tigarile in valoare de 6.800 lei, au fost retinute in vederea confiscarii de catre organele vamale, iar cei patru soferi au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 8.000 lei fiecare.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana