28 martie 2012

Sute de kilograme de icre descoperite dupa efectuarea unor perchezitii domiciliare


Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, cu sprijinul informativ - operativ al D.G.I.P.I. - Serviciul Judetean Tulcea, au efectuat doua perchezitii domiciliare la locuintele a doi cetateni romani, ocazie cu care au ridicat in vederea confiscarii 200 kilograme de icre din specia stiuca si crap pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienta.
Politistii de frontiera, sprijiniti de ofiteri D.G.I.P.I. - Serviciul Judetean Tulcea, au efectuat in data de 28.03.2012, in intervalul orar 08.30-10.30, pe raza municipiului Tulcea doua perchezitii domiciliare la locuintele lui B.F., de 38 ani si G.F., de 39 ani, in urma carora au descoperit 200 kilograme de icre in stare proaspata din specia stiuca si crap.
Intreaga cantitate de icre, in valoare de aproximativ 17.000 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii si predata spre valorificare unei societati comerciale de profil.
Pe numele persoanelor in cauza au fost intocmite actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de procurare si transport a pestelui, icrelor si produselor din peste fara documente legale, fapta prevazuta si sanctionata de art. 64, lit. j din O.U.G. 23/2008 modificata si aprobata prin Legea 317/2009.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana