27 aprilie 2012

Tigari de contrabanda transportate cu trenul


Politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Viseu de Sus au descoperit si confiscat 2.000 pachete cu tigari ce au fost transportate cu trenul din Sighetu Marmatiei la Sacel, judetul Maramures.
In data de 27.04.2012, in jurul orei 03.40, un politist de frontiera din cadrul S.P.F. Viseu de Sus, aflat in timpul liber, a observat in statia C.F.R. Sacel o persoana care descarca din trenul Sighetu Marnatiei - Cluj Napoca patru colete cu tigari.
Politistul de frontiera a anuntat imediat colegii aflati in serviciu si a procedat la imobilizarea persoanei in cauza care a fost condusa, de catre echipa operativa la sediul S.P.F. Viseu de Sus in vederea continuarii cercetarilor. Astfel, s-a constatat ca persoana in cauza este Ioan P., in varsta de 36 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.
De asemenea in continuarea cercetarilor s-a constatat ca Ioan P. a preluat coletele cu tigari din statia C.F.R. Sighetu Marmatiei si le-a transportat cu trenul pana in Sacel. Tigarile provenite din contrabanda urmau sa ajunga pe piata neagra din localitatea Dragomiresti.
In urma inventarierii coletelor s-a constatat ca acestea contin 2.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de peste 17.000 de lei.
Barbatul este cercetat de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de complicitate la contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana