27 mai 2012

Tigari de contrabanda confiscate in trafic de politistii de frontiera


Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Radauti - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au depistat in trafic un cetatean roman din jud, Neamt care transporta aproximativ 9.000 de pachete tigari de contrabanda care urmau sa fie comercializate pe piata neagra.Tigarile in valoare de 54.000 lei au fost retinute in vederea confiscarii iar autoutilitara marca VW Transporter a fost indisponibilizata la sediul Puctului de lucru Vicov - S.P.F. Radauti, in vederea continuarii cercetarilor.
In ziua de 26.05.2012, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Radauti au executat o actiune pe linia combaterii traficului cu tigari, ocazie cu care au depistat in trafic o autoutilitara marca VW Transporter tip camioneta, cu remorca, ce era condusa de numitul G. Gabriel, in varsta de 38 de ani, domiciliat in localitatea Bicaz, jud. Neamt.
Dupa controlul documentelor de calatorie politistii au trecut la verificarea autoturismului ocazie cu care au descoperit intr-un locas special amenajat in podeaua remorcii un numar de 8.979 pachete de tigari marca Doina de provenienta R. Moldova.
In urma celor constatate, politistii de frontiera i-au intocmit soferului acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda iar proprietarei autoutilitarei numita A. Iuliana, pentru savarsirea infractiunii de complicate la contrabanda.
Intreaga cantitate de tigari in valoare de aproximativ 54.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii de catre politistii de frontiera suceveni iar suma de bani, respectiv 24.205 lei si 940 de euro a fost retinuta in vederea continuarii cercetarilor.
Totodata autoutilitara marca VW Transporter, a fost indisponibilizata la sediul Punctului de lucru Vicov din cadrul S.P.F. Radauti.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana