25 iunie 2012

Peste 10.000 pachete de tigari de contrabanda depistate la malul Tisei

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Valea Viseului, jud. Maramures, au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate, in urma careia au surprins pe malul raului Tisa mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat spre interior colete voluminoase.
Politistii de frontiera au procedat la somarea prin voce a barbatilor moment in care acestia au abandonat coletele fugind in directii diferite.
Deoarece persoanele in cauza nu s-au supus somatiilor legale prin voce, lucratorii nostri au executat conform legii un foc de avertisment in plan vertical.
Totodata, la aproximativ 100 m de malul raului Tisa a fost descoperit un autoturism in care se aflau trei baxuri cu tigari. La cercetarea terenului lucratorii nostri au mai descoperit 12 baxuri.
In urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea totala de 10.760 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 96.000 lei, care a fost ridicata in vederea confiscarii.
Totodata, politistii de frontiera efectueaza cercetari impreuna cu autoritatile ucrainene in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana