29 iunie 2012

Politia de Frontiera prezenta la Targul international pentru dezvoltarea macro-regiunii Dunarea si Delta


Ministerul Administratiei si Internelor, prin Inspectoratul General al Politiei de Frontiera si Politia Deltei din cadrul Directiei pentru Ordine Publica a I.G.P.R., participa, in perioada 28 - 30 iunie a.c., la Targul international pentru dezvoltarea macro-regiunii Dunarea si Delta, care are loc la Centrul Expozitional Romexpo.
Cei prezenti la targ pot afla informatii despre misiunile desfasurate de Ministerul Administratiei si Internelor pe aceasta zona de competenta.
Standul M.A.I. este dotat cu aparatura specifica unei supravegheri performante pe sectorul Dunare-Delta, machete ale navelor Politiei de Frontiera, care isi desfasoara activitatea in misiuni specifice in zona de referinta, precum si corpuri delicte si materiale confiscate de lucratorii M.A.I. in timpul misiunilor de prevenire si combatere a infractiunilor de braconaj.
Info-background:
Inaugurat in anul 2011, Targul Dunarea si Delta reprezinta o platforma de promovare a proiectului european Strategia Dunarii, care asigura si sustine dezvoltarea economica, sociala si culturala din regiune, dar si de incurajare a partenerilor, atat autoritati locale si regionale, cat si autoritati publice, din mediu privat, organizatii neguvernamentale prin generarea si dezvoltarea de proiecte a macro-regiunii Dunarii.
Aflat la cea de a II-a editie, evenimentul este derulat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana