16 octombrie 2012

Doi barbati retinuti imediat dupa ce au sustras parfumuri dintr-un magazin din aeroport

 Politistii de frontiera din cadrul P.P.F. Aeroport Henri Coanda - Bucuresti au identificat si retinut doi cetateni romani care, la intoarcerea din Praga, au sustras mai multe bunuri (parfumuri si bautura) dintr-un magazin aflat in aeroportul Otopeni.
In data de 16.10.a.c., in jurul orei 01.15, politistii de frontiera din cadrul P.P.F. Aeroport Henri Coanda au fost sesizati de angajatul unei societati comerciale cu privire la faptul ca doua persoane de sex masculin au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin aflat in aeroport.
Imediat politistii de frontiera au demarat cercetarile, in scurt timp fiind identificati, in zona benzilor de bagaje a aeroportului, cei doi barbati, cetateni romani, care tocmai se intorsesera in tara din directia Praga.
In bagajele celor doi, Costel M., in varsta de 35 ani, domiciliat pe raza judetului Dambovita si Vasile A., in varsta de 39 ani, domiciliat pe raza judetului Galati, politistii de frontiera au descoperit bunurile sustrase din magazin (3 bucati parfum Hugo Boss, 1 parfum Elizabeth Arden si o sticla de whiskey Teacher's).
Politistii de frontiera le-au intocmit celor in cauza dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, fiind prezentati Parchetului in vederea dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana