25 octombrie 2012

Iordanian la volanului unui microbuz incarcat cu 18.500 pachete tigari de contrabanda


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu - Marmatiei au depistat in trafic un microbuz cu 18.500 pachete tigari de contrabanda, la volanul caruia se afla un cetatean iordanian.Cantitatea de tigari in valoare de aproximativ 166.500 lei si microbuzul in valoare de 27.000 lei au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar cetateanul iordanian este cercetat acum pentru savarsirea infractiunii de contrabanda in forma agravanta.
In seara zilei de 24.10.2012, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Radauti au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului cu tigari, ocazie cu care au oprit in trafic, pe raza localitatii Galanesti, un microbuz marca Ford Tranzit, condus de cetateanul iordanian K. Rami, in varsta de 36 ani, domiciliat in municipiul Suceava.
In urma verificarilor s-a stabilit ca barbatul transporta tigari de provenienta ucraineana, fapt pentru care s-a luat masura conducerii acestuia impreuna cu microbuzul la sediul Punctului de Lucru Vicov din cadrul S.P.F. Radauti, in vederea efectuarii unui control specific.
Astfel, au fost descoperite in microbuz, sub bagajele personale, 18.500 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.
In baza celor constatate, politistii de frontiera au intocmit persoanei in cauza acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda in forma agravanta.
Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 166.500 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar microbuzul marca Ford Tranzit, in valoare de 27.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Radauti, in vederea continuarii cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana