9 octombrie 2012

Perchezitii domiciliare in urma carora au fost descoperite 10.000 pachete tigari de contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au efectuat doua perchezitii domiciliare la doua locatii de pe raza comunei Bistra, ocazie cu care au fost descoperite aproape 10.000 pachete tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 90.000 lei.Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar pe numele persoanelor implicate a fost intocmita lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.
In urma activitatilor informativ-operative, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au desfasurat, in cursul zilei de ieri, pe raza comunei Bistra, actiuni specifice in vederea documentarii activitatii infractionale a unor cetateni romani implicati in contrabanda cu tigari.
Astfel, in baza delegarii procurorului de caz, politistii de frontiera au pus in aplicare doua mandate de perchezitie domiciliara la doua locatii de pe raza comunei Bistra, unde locuiau C. Cristian de 31 ani, C. Sorin de 36 ani si H. V. de 16 ani, despre care se detineau informatii ca sunt depozitate tigari de contrabanda.
In urma acestor actiuni, la domiciliul lui H. V. a fost descoperita cantitatea de 9.954 pachete tigari de provenienta ucraineana in valoare de peste 90.000 lei.
Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor, iar in cauza s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.
In continuare, se fac cercetari pentru identificarea si retinerea tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infracionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana