25 octombrie 2012

Prinsi in flagrant in timp ce incercau sa comercializeze 700 grame cannabis

 Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, sub directa coordonarea a procurorului D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Cluj si cu sprijinul D.G.I.P.I., au prins in flagrant doi tineri din judetul Maramures in timp ce incercau sa comercializeze aproximativ 700 grame. de cannabis.Cei doi sunt retinuti si cercetati acum pentru savarsirea infractiunilor de asociere in vederea savarsirii de infractiuni si trafic de droguri de risc, fiind depusi in arestul I.P.J. Cluj.
Ieri, 24 octombrie a.c., in jurul orei 20.00, lucratori din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, sub directa coordonare a procurorului D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj, cu sprijinul D.G.I.P.I., au organizat o actiune de prindere in flagrant, in zona de competenta, a unor persoane despre care se detineau date ca intentioneaza sa comercializeze droguri de risc.
Astfel, politistii de frontiera au retinut, intr-o benzinarie din localitatea Leordina, judetul Maramures, doi tineri, P.I. de 24 ani si S.P. de 21 ani, ambii din judetul Maramures.
Acestia incercau sa vanda aproximativ 700 gr. cannabis dintr-un autoturism marca Land Rover, cu numere de inmatriculare specifice Marii Britanii.
La aparitia politistilor de frontiera, cei doi tineri au incercat sa fuga, dar au fost imediat retinuti si imobilizati.
Totodata asupra numitului S.P. a fost gasita o arma de foc neletala, calibru de 9 mm, precum si un incarcator ce continea un numar de 9 cartuse cu bile, detinute ilegal.
Tinerii sunt cercetati acum pentru savarsirea infractiunilor de asociere in vederea savarsirii de infractiuni si trafic de droguri de risc.
Cantitatea de droguri, pistolul, incarcatorul si cartusele, precum si autoturismul folosit de catre cei doi tineri au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Azi, procurorul de caz a emis pe numele celor doi maramureseni ordonanta de retinere pe 24 de ore, fiind depusi in arestul I.P.J. Cluj.
In continuare, se fac cercetari in vederea documentarii intregii activitati infractionale, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana