16 noiembrie 2012

Doi pakistanezi depistati ascunsi intr-un camion la Bechet

Politistii de frontiera doljeni au depistat doi cetateni pakistanezi care intentionau sa intre ilegal in Romania, ascunsi in compartimentul marfa al unui camion, condus de un cetatean roman.
In data de 15.11.2012, ora 15.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara cetateanul roman Gheorghe A., in varsta de 53 ani, care conducea un autocamion si transporta, conform documentelor de insotire ale marfii, ambalaje pentru bauturi carbogazoase pe ruta Grecia-Polonia.
In baza analizei de risc, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport in urma caruia, in compartimentul marfa, au descoperit ascunsi doi cetateni pakistanezi, in varsta de 19 ani, respectiv 23 ani, care intentionau sa intre ilegal in tara.
Politistii de frontiera au intocmit soferului acte premergatoare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau a mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat, iar cetatenilor pakistanezi pentru savarsirea infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat.
In baza acordului incheiat intre autoritatile de frontiera romano-bulgare cei doi cetateni pakistanezi urmeaza sa fie predati autoritatilor bulgare.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana