4 noiembrie 2012

Tigari de contrabanda descoperite de politistii de frontiera ieseni

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat doi cetateni care incercau  sa introduca ilegal in Romania 4.000 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

La sfarsitul acestei saptamani, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, pentru valorificarea unor informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amanuntite asupra unor autoturisme.

In urma controalelor efectuate asupra a doua autoturisme, unul condus de catre Iurie P, cetatean din Republica Moldova, iar cel de al doilea condus de catre cetateanul roman Mihail S., echipa comuna formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in locasuri special amenajate in podeaua si in plafonul celor doua autoturismue, cantitatea de 4.000 de tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Politistii de frontiera au luat masurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele lui Iurie P.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana