23 ianuarie 2013

Alimente nedeclarate, confiscate in P.T.F. Constanta Sud Agigea

Politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au constituit o echipa comuna de control impreuna cu reprezentantii Biroului Vamal Constanta Sud, descoperind intr-un container sosit in P.T.F. Constanta Sud Agigea din directia Egipt produse alimentare care nu fusesera declarate la intrarea in tara.

In data de 21.01.2013, in jurul orei 15.00, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si lucratorii vamali au efectuat, la rampa existenta in cadrul P.P.F. Constanta Sud Agigea, controlul unui container sosit din Egipt pe adresa unei societati comerciale cu sediul in judetul Ilfov.

In urma controlului au fost descoperite 1.100 colete, continand 1.710 kilograme de produse alimentare (masline) care nu fusesera declarate la intrarea in tara.

Marfa, evaluata la 22.000 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali.

Politistii de frontiera au intocmit administratorului societatii comerciale in cauza, un cetatean turc in varsta de 31 ani cu resedinta in Bucuresti, dosar penal pentru savarsirea infractiunii de folosire de acte nereale fata de autoritatea vamala, fapta prevazuta si sanctionata de art. 272 din Legea 86/2006.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana