10 ianuarie 2013

Ambarcatiune furata, depistata la Cernavoda

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au identificat in zona de competenta o ambarcatiune furata de la un pescar din localitatea Rasova din judetul Constanta.

In data de 07.01.2013, in jurul orei 16.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Cernavoda, in cadrul unei actiuni de cooperare cu Politia T.N. Cernavoda, au demarat actiunile de cautare a unei ambarcatiuni pescaresti apartinand unui cetatean roman domiciliat in localitatea Rasova, care a reclamat faptul ca i-a fost furata.

Politistii de frontiera au efectuat cercetari specifice in zona de competenta, atat pe apa cat si pe uscat, reusind sa identifice ambarcatiunea in cauza pe malul fluviului Dunarea, in apropierea localitatii Cernavoda.

Persoana care a sustras ambarcatiunea fara incuviintarea proprietarului a fost identificata in persoana cetateanului roman G.S. domiciliat in Cernavoda, careia politistii de frontiera i-au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta prevazuta si sanctionata de art. 208, alin.1 si 3 Cod Penal.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana