31 ianuarie 2013

Autoturism de lux cautat de autoritatile din Cehia, descoperit la Albita

Politistii de frontiera au depistatin P.T.F. Albita, un autoturism marca Lexus LS 430, pe care un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, intentiona sa-l scoata din tara chiar in ziua in care a fost declarat furat in Cehia.
 
In data de 30 ianuarie a.c., in jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei , pe sensul de iesire din tara, Valeriu C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 40 ani, conducand un autoturism marca Lexus LS430.
La controlul de frontiera, existand suspiciuni privind provenienta autoturismului, s-au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat faptul ca autoturismul in cauza figureaza ca fiind declarat furat din Cehia in data de 30.01.2013.
Politistii de frontiera i-au intocmit lui Valeriu C. dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.
Autoturismul, in valoare de 60.000 lei, a fost indisponibilizat si introdus in parcul auto de la sediul S.T.P.F.Vaslui, in vederea recuperarii acestuia de catre proprietar.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana