17 ianuarie 2013

Lucrare penala pentru colectarea tigarilor de contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au oprit in trafic pentru control, in zona Tiglina I, pe Bulevardul Brailei din municipiul Galati, un autoturism marca Peugeout, condus de o femeie, V. N., in varsta de 57 de ani.
In urma verificarilor efectuate asupra autoturismului, politistii de frontiera au descoperit pe bancheta din fata si in portbagajul autoturismului, in mai multe sacose de plastic, 5.440 tigarete de diferite marci de provenienta R. Moldova si Duty-free. Persoana a declarat ca le-a cumparat de la diferite persoane pentru consumul propriu.
Tigarile in valoare de 1.194 de lei au fost ridicate si introduse in camera de corpuri delicte a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, politistii de frontiera intocmind pe numele persoanei lucrare penala, aceasta fiind cercetata pentru savarsirea infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana