16 ianuarie 2013

BMW furat din Spania, descoperit la Constanta

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, impreuna cu lucratori din cadrul I.P.J. Constanta, au depistat, pe raza municipiului Constanta, un autoturism marca BMW care figura ca fiind furat din Spania.

In data de 15.01.2013, in jurul orei 14.00, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, impreuna cu politisti ai Compartimentului Trafic si Furturi Auto din cadrul I.P.J. Constanta, au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului international cu autoturisme furate, in urma careia au depistat in trafic, pe raza municipiului Constanta, un autoturism marca BMW model 320, condus de cetateanul roman G.L.P. in varsta de 28 ani.

In urma verificarilor a rezultat faptul ca autoturismul figura ca fiind furat din Spania din data de 27.07.2012.

Conducatorul auto, domiciliat in municipiul Medgidia, a declarat ca a achizitionat autoturismul din Romania fara a cunoaste faptul ca acesta este furat.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 27.000 lei, a fost ridicat in vederea indisponibilizarii la sediul Garzii de Coasta.

Persoana in cauza este cercetata pentru savarsirea infractiunii de complicitate la furt, fapta prevazuta si sanctionata de art. 26 raportat la art. 208 Cod Penal.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana