20 ianuarie 2013

PESTE 7.000 PACHETE DE TIGARI DE CONTRABANDA DESCOPERITE LA FRONTIERA

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Socol au descoperit abandonate, intr-un autoturism de teren, marca Mitsubishi, cantitataea de 7.700 pachete de tigari marca Monte si Marble.
In dimineata zilei de ieri, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Socol a descoperit, in zona localitatii Lescovita, la aproximativ 4 km de DN57 spre frontiera cu Serbia, urmele proaspete ale unei masini, care duceau peste camp spre Dealul Piatra Alba.
In consecinta a fost declansata o actiune pentru a se stabili cu exactitate provenienta urmelor. Ulterior, politistii de frontiera au descoperit, abandonat, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, inmatriculat in Marea Britanie, incarcat cu 19 colete voluminoase, continand 7.700 pachete de tigari marca Marble si Monte, de provenienta Serbia.
Intreaga cantitate de tigari in valoare de aproximativ 77.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii, iar cercetarile in cauza sunt continuate pentru depistarea persoanelor implicate si stabilirea intregii activitati infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana