20 ianuarie 2013

Pui de caprioara salvat si ingrijit de politistii de frontiera orsoveni


Un pui de  caprioara in varsta de  un an a fost salvat si este ingrijit  de politistii de frontiera orsoveni dupa ce s-a accidentat cazand in zona Viaductului Tarziului din apropierea localitatii Varciorova.
La sfarsitul acestei saptamani politistii de frontiera orsoveni au fost sesizati de doi tineri despre existenta unui pui de caprioara lovit si  accidentat prin cadere in apropierea Viaductului Tarziului  de pe Drumul European 70, intre localitatile Orsova si Varciorova.
O patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Orsova s-a deplasat la locul unde se afla puiul de caprioara ranit, l-a ridicat si l-a transportat in conditii de siguranta la sediul subunitatii, solicitand ajutorul unui medic veterinar si informand Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor.
 Avand in vedere situatia creata si observand cum este ingrijit, reprezentantii Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Mehedinti si  au fost de acord ca puiul de caprioara sa ramana in grija politistilor de frontiera orsoveni pana la vindecare.
Cu sprijinul unui medic veterinar din municipiul Orsova, politistii de frontiera i-au asigurat puiului de caprioara intreaga medicamentatie necesara cat si hrana zilnica.
Capriorul a reactionat bine la tratament, da semne de insanatosire, ii este asigurata hrana zilnica, este bland si tinde sa devina un rasfatat al politistilor de frontiera. 


Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana