25 ianuarie 2013

Sirieni cu alta identitate, depistati la frontiera

Politistii de frontiera aradeni au depistat trei persoane de sex masculin, cetateni sirieni, care au incercat sa treaca ilegal frontiera, folosindu-se de documente bulgaresti false.

In data de 24.01.2013, orele 19.40 la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, s-au prezentat pentru a iesi din tara, ca pasageri intr-un autocar care circula pe ruta Romania - Olanda, trei persoane de sex masculin care s-au legitimat cu documente de identitate bulgaresti.

Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor de calatorie prezentate de cei trei barbati, motiv pentru care persoanele respective au fost conduse la sediul S.P.F. pentru cercetari.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de trei cetateni sirieni, cu varste de 22 respectiv 23 ani, care intentionau sa ajunga ilegal in Spatiul Schengen.

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanelor in cauza si cercetarii acestora sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana