26 februarie 2013

Articole susceptibile a fi contrafacute, confiscate in P.T.F. Constanta Sud Agigea

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au constituit o echipa comuna de control impreuna cu reprezentantii Biroului Vamal Constanta Sud, descoperind in doua containere sosite in P.T.F. Constanta Sud Agigea, din directia China, vesela de bucatarie, mingi de fotbal, veioze si jucarii pentru copii susceptibile a fi contrafacute, in valoare de aproximativ 1.044.000 lei daca ar fi originale.
Marfa din cele doua containere, inscriptionata cu insemnele distinctive ale unor marci cunoscute, a fost ridicata in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali si trimisa spre expertizare.
Politistii de frontiera au intocmit administratorilor societatilor comerciale in cauza, un cetatean sirian in varsta de 47 ani, respectiv o persoana de sex feminin de 26 ani din R. Moldova, dosare penale pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana